Senteret sitt bannerbilde

Influensavaksiner 2019/2020

2. oktober 2019

Årets influensavaksiner ankommer vårt legekontor ca. 15.oktober.

Du trenger ikke legetime for å få satt denne, så lenge du er symptomfri med tanke på andre typer infeksjoner. Du møter i laboratoriets åpningstid og setter av 20 minutter ventetid i etterkant av injeksjonen, da det er rutine at du må være her inntil vi kan se at du ikke får allergisk reaksjon.

Flytting til nytt legesenter

3. september 2019

Vi planlegger å flytte inn i nye lokaler nede på Fjordn Senter i begynnelsen av november. Første åpningsdag der er foreløpig satt til 4.november.

Det skal da samlokaliseres legekontor/legevakt og ambulanse.

Vi ser fram til dette, og håper det vil gjøre dagen lettere også for Fusa Kommune sine innbyggere.

Når du ringer oss..

5. mars 2019

Det er hver dag et begrenset antall "haste-timer" som er reservert til de som trenger time på dagen.

Vi ønsker at pasienter som trenger disse timene, ringer oss så tidlig som mulig. Vær obs på at hastetimer skal begrunnes. Det er derfor ikke hensiktsmessig å benytte sms-tjenesten til dette.

Vi ber derfor om at de som skal bestille vanlige timer, resepter og lignende, venter til etter kl 10.00 med å ringe oss, så vi kan prioritere hastesakene.

Svartid på Helserespons / sms-tenesta

24. januar 2019

Vi gjer merksam på at Helserespons sine sms meldingar berre vert besvart mellom kl 08.00 og 15.00. 

Dersom ein treng time samme dag, bør ein ta det pr tlf, fordi ein må opplyse om hastegrad og personlige opplysningar skal ikkje sendes i sms-meldinger. 

Når det gjeld reseptbestillinger pr sms, vil ein få svar i løpet av dagen.

INFLUENSAVAKSINER og VAKSINER SOM ER HENTET UT PÅ APOTEK

19. september 2018

PASIENTENE KAN KOMME TIL LABORATORIET UTEN TIME FOR Å FÅ VAKSINEN, ELLER DE KAN FÅ DEN I FORBINDELSE MED LEGEKONSULTASJON.

VED VARIG REDUSERT BEMANNING PÅ LAB, MÅ DU HA LEGETIME FOR Å FÅ SATT DEN.

BETALINGSAUTOMAT

16. april 2013

Vi har no gått over til å bruke betalingsautomat. I den kan ein velge å betale med kort, med kontanter eller å ta med seg faktura. Dei som velger å ikkje bruke denne, vil få tilsendt faktura i posten. Alle fakturaer kjem med gebyr.

Dersom nokon treng hjelp til å betjene den, kan dei henvende seg i ekspedisjonen, eller få hjelp av legen utenom åpningstidene.

Den er mykje lik på ein vanleg betalingsterminal, einaste forskjellen er at du først må taste inn dei 6 første siffera i personnummeret ditt, altså fødselsdatoen din på dataskjermen. Deretter vil automaten be deg velgje mellom kort, kontakt eller faktura. 

Stemma i automaten vil guide deg gjennom betalinga.